17 Apr
17Apr

            13 квітня 2023 року в закладі  відбувся  патріотично-виховний захід  «Міста-герої України». 

Цей  захід проведений на  виконання резолюції   начальника Вінницької обласної військової адміністрації  С. Борзова від 28.03.2023 року № 3734/01.01-11/3.23 до листа Офісу Президента України від 25.03. 2023 року № 41-01/364 про   проведення тематичних заходів у рамках медійної кампанії Міста Героїв, спрямованої на привернення додаткової уваги вітчизняної та світової спільноти до героїчних подій та водночас московських злочинів в Україні.  

Розпочали  захід ведучі  презентацією-розповіддю про міста: Волноваху, Гостомель, Маріуполь, Харків, Херсон, Чернігів, Бучу, Ірпінь, Миколаїв, Охтирку. Розповідь про трагічну історію кожного міста, яке відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського нагороджено  відзнакою «Місто-Герой України»,  назавжди залишиться в серцях всіх учасників заходу.  З хвилюванням, болем, співчуттям присутні переглянули   патріотичну композицію «Містам-героям присвячується», яку підготували учні 2 класу. Надією і оптимізмом були пронизані руханка першокласників «Моя Україна» та флешмоб  старшокласників «За мир на рідній Україні».   

Учні 5 класу у  віршах  виражали свою любов до Батьківщини, свою повагу та пошану до її мужніх захисників. Хвилиною мовчання вшанували учасники заходу подвиги Героїв, і людей, і цілих міст. 


#Міста Героїв

Коментарі
* Адреса електронної пошти не відображатиметься на сайті.